Janneke Adank - Arbeidsrecht jurist
VSO ontvangen, wat nu

Waarom wel of geen vaststellingsovereenkomst?

Wel of niet akkoord gaan met een vaststellingsovereenkomst (VSO)  kan een lastige beslissing zijn. U loopt waarschijnlijk met veel vragen rond. Hoe hoog is mijn transitievergoeding? Kan de transitievergoeding verhoogd worden? Heb ik recht op een WW-uitkering? Heb ik recht op een juridische kostenvergoeding als ik mijn VSO laat nakijken?Wij hebben deze gratis online tool ontwikkeld om u op weg te helpen. U beantwoordt online een paar vragen en krijgt daarna automatisch advies om u op weg te helpen met deze moeilijke beslissing. U wordt daarna gebeld door een jurist of alles duidelijk is. Het gebruik van deze tool is gratis en vrijblijvend en het invullen duurt ongeveer 2 minuten.     

Ik kan ook als arbeidrecht jurist uw vaststellingsovereenkomst controleren op alle juridische punten. Uw vaststellingsovereenkomst wordt WW-proof en u krijgt advies over uw ontslagvergoeding. Vaak worden uw juridische kosten vergoed door uw werkgever. Twijfelt u hierover? Neem dan contact met mij op door het formulier in te vullen.                                                                                             

Hier sta ik voor

Specialist

Ik ben gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heb ruime praktijkervaring op dit gebied. Ik ben uw zaakbehandelaar, dus geen stagiaires of assistentes.

Duidelijkheid vooraf

De kosten worden vaak vergoed door de werkgever. U krijgt vooraf inzage in de kosten en uw kansen. Geen verbogen kosten, geen verrassingen.

Persoonlijk

Ik heb voor dit vak gekozen om mensen te helpen om hun recht te halen. Van betekenis zijn maakt mijn werk mooier.

Janneke Adank - arbeidsrecht jurist

Ik help u graag

Ik ben mw. mr. J.E.B.A.M. (Janneke) Adank, een bevlogen arbeidsrechtjurist met meer dan 10 jaar juridische praktijkervaring. Kort gezegd help ik werknemers hun recht te behalen als zij tekort worden gedaan of adviseer ik werkgevers bij problemen op de werkvloer. Hoewel ik ervaring heb op alle gebieden binnen het arbeidsrecht, raakt het ontslagrecht de kern van mijn praktijk.

Of het nu gaat om een procedure bij de rechtbank of om onderhandelingen over een vaststellingsovereenkomst, ontslag is voor veel mensen spannend en ingrijpend. Ik wil het verschil maken door mijn cliënten met raad en daad bij te staan en hen te helpen een gewenst resultaat te behalen.

Welke stappen staan u te wachten als u de vaststellingsovereenkomst laat nakijken door de VSO specialist?

1.

U mailt uw vaststellingsovereenkomst

Ik bel u vervolgens voor een korte intake. U hoort meteen of uw juridsche kosten worden vergoed.

2.

Ik controleer uw vso

Alle juridische punten worden gecontroleerd. Ik beoordeel ook of het financiële aanbod van uw werkgever redelijk is.

3.

U krijgt advies

Ik bel u op voor advies en we bespreken eventuele vervolgstappen.

Contact informatie

OpeNINGSTIJDEN

ma: 09:00-12:00
di-vrij: 09:00-17:30

Contact

Telefoon: +31 6 42 90 27 81
E-mail: info@vsospecialist.nl

Stel uw vragen vrijblijvend.

Vul het formulier in en ik neem binnen 24-uur contact met u op.
U hoort meteen of uw vaststellingsovereenkomst gratis gecontroleerd kan worden.